image

Γεγονότα

15

15 χρόνια εμπειρίας

Τεχνογνωσία και καινοτομία που αποκτήθηκε μέσω 15ετούς εμπειρίας στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών και Εθνικών Ερευνητικών Προγραμμάτων, χρήση νέων τεχνολογιών αιχμής, δημιουργία διαδικτυακών και φορητών εφαρμογών για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Γεγονότα

>20

>20 έργα υλοποιήθηκαν με επιτυχία τα τελευταία 2 χρόνια

From understanding the intricacies of emerging technologies to navigating complex project challenges, we have been continuously expanding our knowledge and experience.

Γεγονότα

250

250 πελάτες

Working with a wide range of industries and sectors helped us to understand the needs and challenges across various domains.

image
image

Κωνσταντίνος Νάσιας

CEO

Τα τελευταία 15 χρόνια έχει συντονίσει με επιτυχία περισσότερα από 40 εθνικά και ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα έργα. Είναι κάτοχος πτυχίου Γεωπονίας και Πτυχίου Πληροφορικής.

image
image

Χριστόδουλος Μαραγκός

CTO

Ένας κορυφαίος προγραμματιστής τα τελευταία 22 χρόνια με ισχυρή εξειδίκευση σε εργαλεία και υπηρεσίες πληροφορικής.

image
image

Νατάσα Κιοραποστόλου

Project manager

Εργάζεται στη διαχείριση έργων από το 2016. Έχει πτυχίο Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος από το ΑΠΘ, MSc στη Διατήρηση Δασών και Φύσης από το Wageningen (Ολλανδία), διδακτορικό στη Δασική Οικολογία – Φυσιολογία Φυτών από το Πανεπιστήμιο της Padova (Ιταλία) και παρακολουθεί MBA στο ΕΑΠ.

image
image

Ιάσονας Ράπτης

Data Analyst

Είναι κάτοχος πτυχίου Εφαρμοσμένης Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ειδικεύεται στην Ανάλυση Δεδομένων, στην Ανακάλυψη Γνώσης από Βάσεις Δεδομένων και σε αλγορίθμους Μηχανικής Μάθησης/Τεχνητής Νοημοσύνης.

image
image

Νικόλαος Ιωαννίδης

Content Creator

Έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και Διαφήμιση στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι επίσης συγγραφέας των βιβλίων «Παιδιά Είναι, Μωρέ, Παίζουν» (Αθήνα, 2003) και «Μια Εποχή Στο Τσιμέντο» (Αθήνα, 2017), ενώ παράλληλα δημοσιεύει άρθρα στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο καθώς και στο προσωπικό του blog.

image
image

Φίλιππος Μπακιρτζόγλου

Presales Expert

Είναι κάτοχος πτυχίου πληροφορικής και από το 2020 εργάζεται στην προετοιμασία τεχνικών προσφορών που αφορούν προιόντα πληροφορικής

image
image

Γεωργία Μαγαλιού

Software Developer

Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και αυτήν τη στιγμή παρακολουθεί MSc στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει πολύ ισχυρές δεξιότητες στην ανάπτυξη διαδικτυακών πλατφορμών και εφαρμογών για κινητά και υλοποίησε με επιτυχία διάφορα έργα της EXEO.

image
image

Κωνσταντίνος Χρήστου

Front-end Developer

Έχει πολύ καλές δεξιότητες σε JavaScript, Advanced CSS και SASS και Web Design.

image
image

Γαβριήλ Χατζηγιάννογλου

Front-end Developer

Είναι κάτοχος πτυχίου Εφαρμοσμένης Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει ισχυρές δεξιότητες σε HTML, CSS και Javascript.

image
image

Στέλιος Βαρβαρίγος

UX/UI Designer

Ο Στέλιος είναι κάτοχος πτυχίου Γραφικών Τεχνών και μεταπτυχιακού στα Πολυμέσα με εξειδίκευση στο UI/UX. Συνεργάζεται με την EXEO από το 2014 στον πλήρη κύκλο σχεδιασμού έργων.

image
image

Στέφανος Οικονόμου

3D Generalist

Είναι κάτοχος πτυχίου στην Οπτικοποίηση και τα Κινούμενα Σχέδια Υπολογιστών και μεταπτυχιακού στο Computer Animation από το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire (Αγγλία). Έχει ισχυρές δεξιότητες σε Unreal Engine 5, Blender, AR, VR, 3D Modelling, Texturing, Rendering, Interior Design, Unreal Engine 4, 3D Lighting και Exterior Design.

image
image

Ειρήνη Ασμάνη

Unity Expert

Είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών από το ΑΠΘ και ολοκλήρωσε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τρισδιάστατα σοβαρά παιχνίδια για τον πολιτισμό και την εκπαίδευση με χρήση Εικονικής Πραγματικότητας. Έχει ισχυρές δεξιότητες σε Unity, C#, Ανάπτυξη Εφαρμογών για Κινητά, Azure DevOps και Git.

image
image

Ευαγγελία Κολοβού

Υπεύθυνη γενικών καθηκόντων και επικοινωνίας

Έχει ισχυρές δεξιότητες σε λογιστικά και οικονομικά θέματα, πολύ καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και ακολουθεί Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

image
image

Κωνσταντίνος Τσιώλης

Mobile Developer

Είναι κάτοχος πτυχίου Εφαρμοσμένης Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Ελλάδα). Υλοποιεί πολλά έργα ως Junior Mobile Developer στην ΕΧΕΟ.

image
image

Χρήστος Ζησούλης

Project manager

Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστήμών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διεκπαιρεώσει μεγάλη ποικιλία project από το 2017 και έχει δίπλωμα προπονητικής στην καλαθοσφαίριση.

image
image

Γεώργιος Φράγκος

Mobile App Intern Developer

Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών στις Σέρρες και ξεκίνησε την πρακτική του στην εταιρείας μας το Φεβρουάριο του 2023

Πληροφορίες για την δουλειά μας